"La vertadera educació consisteix a obtenir el millor d'un mateix"

3 de novembre del 2012

Torna l'Albada i s'estrena el blog!

És dissabte. Segon dia d'esplai i el moment perfecte per donar a conèixer el nou blog de l'Albada
Després d'haver-nos menjat les castanyes que, com cada any, el grup de joves ens van preparar, el foc de la Castanyada ja s'ha apagat i ens ha portat el novembre.



Comença el curs amb força i amb novetats. Aquest any ens han deixat alguns dels monitors més veterans (des d'aquí els desitgem tota la sort del món, els hi agraïm la feina feta i els hi recordem que sempre tindran la porta oberta), però al mateix moment n'ha tornat algun (o alguna) que es trobava a faltar. També s'han unit a l'Albada monitors joves que arriben amb moltes ganes d'innovar i fer que el curs sigui, un any més, inoblidable pels més menus i per aquells que ja no ho són tant.
A més, una de les altres novetats és l'aparició d'un nou grup temporal a l'esplai. Els Brigadistes. Es tracta dels Joves de l'any passat, que aquest any es preparen per convertir-se en uns futurs monitors que, estem segurs, donaran molt de sí.
Amb això, no ho oblidem,
els Xaldis, els Moixis, els Iubis i els Joves continuen donant guerra.

Així que agafem-nos fort, tornen els dissabtes distrets, les acampades -la del Pessebre, més propera, i la de la Calçotada, pels que ja tenen preparada la recepta del romesco-. Sense oblidar-nos que ens espera un bon Carnaval pels carrers de Reus, activitats amb la resta d'esplais de Catalunya i, com no, les esperades colònies de l'estiu.

Des d'aquest blog donarem a conèixer el que fa cada grup d'esplai els dissabte de 16:00h a 18:00h i us mantindrem informats de les novetats i el més destacat de cada setmana.
Albadencs, albadenques, no us oblideu de dir als vostres amics que aquí, és impossible avorrir-se.
Feliç curs a tots i a totes!

Els monitors.

1 comentari: