"La vertadera educació consisteix a obtenir el millor d'un mateix"

4 de novembre del 2012

Dissabtes per tot

El dia d'ahir va donar per molt, a l'esplai. Els més petits van fer que la seva sala es transformés en una boníssima pastisseria. La casa, de dalt a baix, feia olor a panallets. La resta de grups, una mica envejosos, venien a treure el cap per confirmar el que tots ja sospitàvem: els Xaldis tenen unes mans d'or!









Entre ametlles, coco, avellanes i xocolata -l'ingredient estrella de la tarda- les hores d'esplai van passar volant. No sabem si els panallets van arribar a casa o es van acabar pel camí... Això sí, les monitores també es van posar les botes!!












Dels més petits anem als més grans. Sabem que els Brigadistes també s'han posat ràpidament a la feina. La seva flexibilitat d'horaris farà que potser no els veieu sempre per la casa de 16:00 a 18:00. Ahir, per exemple, van trobar-se al matí per poder fer esplai; de moment la seva agenda plena no els ho impedeix.




Aviat tindrem notícies de la resta dels grups!
Però ja avancem que ahir per la casa es passejava un astronauta...Els hi haurem de preguntar als Moixis què va passar!




I per últim, dir-vos que el cap de setmana que ve anirem tots cap a Salou. L'esplai Salou ens ha convidat a participar en una trobada d'esplais i caus que reunirà un gran nombre d'infants i monitors des de les 10:00 fins les 17:00.
Aquesta setmana rebreu informació dels monitors per saber com ho farem per poder gaudir del dia.

Feliç diumenge a tots i a totes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada