"La vertadera educació consisteix a obtenir el millor d'un mateix"

2 de juny del 2013

RECTE FINAL!


No hem abandonat pas el blog de l'esplai.
Tampoc hem deixat de fer esplai setmana rere setmana.
I ja estem engrescadíssims amb tot el que es presenta per l'estiu!!

Aquestes mesos els grups de l'esplai l'Albada hem fet excursions, acampades i activitats!

CARNAVAL!!
Per Reus van desplaçar-se un gran nombre d'espantaocells. Una carrossa que no va donar problemes, una rua que es va poder completar els dos dies. Berenars i esmorzars amb vent i molt de sol!
Un carnaval més per recordar. Un carnaval per emmarcar!

CALÇOTADA!!
Aquest any, petits i grans de l'Esplai l'Ablada vam celebrar l'acampada de la calçotada en un indret nou pels més petits però molt conegut per participants que ja porten un gran vagatge a l'esplai. BARRULLES! Amb personatges i situacions beeen peculiars :)
Un cap de setmana intens, on el grup més gran de l'esplai, els brigadistes, van organitzar les activitats pels més petits i on els joves, van preparar els calçots!
Barrulles tornava a bullir d'activitat i es que aquest any ens hem plantejat no perdre aquesta ermita i tornar a organitzari campaments i acampades.
Aquí unes fotografies d'aquell acampada!





ENGANXA'T i JUGA PER
Aquest 2013 els xaldis i moixis van participar al juga per que organitzar la coordinadora d'esplai i escoltes de Reus en un espai tan acollidor com la Palma.
Van disfrutar d'un gran nombre d'activitats
i els joves van participar a l'acampada que organitzar la mateixa coordinadora amb la resta de joves dels altres esplais i caus de la ciutat. Un cap de setmana per obrir la ment i relacionar-se amb altres joves que, com els nostres, cada cap de setmana ho deixen tot per posar-se un foulard al coll i participar de l'esplai!


SANT JORDI!!
Dimarts. Sol. Roses i llibres.
Tot i els petits i grans obstacles que van anar sorgint al voltant d'aquesta diada tan especial com és Sant Jordi, enguany va ser tot un èxit.
A la parada de l'esplai es podien trobar des de punts de llibres fets pels més petits de l'esplai, passant per mocadors, galetes i, com no, les roses de l'esplai l'Albada.
__________________

FINAL D'ESPLAI :)
Però això no ha estat tot, ni molt menys.
Cada setmana els grups d'esplai han anat avançant amb els seus centre d'interes i han anat tancant aquest curs d'esplai.
Aquest dissabte 8 de juny del 2013  celebrem l'últim dia d'esplai hi ho volem fer de la millor manera.

16h Activitats pels més petits.
17.30h Activitats i animació on tots els PARES hi sou convidadíssims
18h Berenar per petits i grans i SORTEIG d'una cistella MEDITERRÀNIA!
18:30h Comiat del curs

Us espereeeeeeem a toooooots!!!

___________________

Però l'esplai l'Albada aquest estiu tampoc tanca portes i no deixa de preparar activitats pels infants, joves i pares

0.BARRAQUES
Aquest any, l'esplai torna a posar la barraca a les Barraques de Reus els dies 20, 21, 22 i 23 de juny a partir de les 22h de la nit. Us esperem a tots!!!!

1. CASAL D'ESTIU
Apostem per un casal d'estiu obert a tots els infants de 3 a 12 anys durant el mes de juliol.
Setmanes plenes d'activitats amb tallers i gincames, visites a la piscina i descobertes per Reus com mai les han fet. No us ho penseu.

2. CAMPAMENTS XÀLDIGUES
Els més petits de l'esplai preparen campaments a Capafonts, Barrulles. Del 2 a l'11 d'agost per nens nascuts entre el 2004 i 2006.

3. CAMPAMENTS MOIXIGANGUES
Les moixigangues van un pèl més lluny i arriben fins al Pla de l'Estany en un poble anomenat Vilademuls al terreny d'acampada de Sant Mer. Ells marxen del 4 al 14 de juliol i els participants són nens nascuts entre el 2001 i 2003.

4. CAMPAMENTS IUBARTES
Els iubartes agafen el tren i es dirigeixen en sentit contrari als moixis. Aquest passaran deu dies envoltats per la fauna de les terres de l'Ebre, als ports de Beseit. Els participants són adolescents nascuts el 2000 i 1999. Marxen de l'11 al 21 de juliol

5. CAMPAMENTS JOVES
Els més grans de l'esplai, amb la motxilla a l'esquena i unes bones botes de muntanya, descobriran els paratges d'Esterri d'Àneu des del 2 fins l'11 d'agost. Els joves que hi vulguin participar han d'haver nascut entre el 1998 i 1997!

6. CAMPAMENTS BRIGADISTES
Aquests campaments són un pèl més inserts que la resta, ja que carregarem furgonetes, sortirem de Catalunya i descobrirem Portugal. Us podem dir que marxem del 28 de juliol al 8 d'agost.

I aixó es tot.

Les inscripcions estan obertes fins a finals d'aquest mes de juny.
Ens podeu trobar els divendres de 18h a 20h o els dissabtes de 16.30h a 18.30h

Ens seguim veieeeent!


Esplai l'Albada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada