"La vertadera educació consisteix a obtenir el millor d'un mateix"

8 de novembre del 2012

El menú de la casa

Família! Com s'està acabant la setmana? Ganes de divendres o ganes de dissabte?

Com ja vam avançar l'últim dia, aquest cap de setmana farem esplai a Salou. Els Xaldis, Moixis, Iubis i Joves marxem tot el matí i part de la tarda a celebrar el 35è aniversari de l'esplai Salou, que amb moltes ganes i dedicació ha estat preparant aquesta trobada d'esplais i caus a nivell de tot Catalunya.

Des de les 10 del matí fins a les 5 de la tarda no deixarem de fer tallers, jocs i activitats relacionades amb el Circ, el tema principal de la trobada.

Com que a l'Albada no ens en perdem ni una i sabem la i·lusió que fa celebrar anys, els monitors ja van informar a principis de setmana com ho faríem per assegurar-nos que arribarem tots junts i a l'hora a Salou.

Hem quedat a les 9:30 al PARC DE LA FESTA amb l'ESMORZAR, el DINAR i el foulard. Repartirem tota la tropa en els cotxes dels pares que s'ofereixin i puguin acompanyar-nos. A les 17:00 ens tornarem a trobar a Salou. El lloc exacte serà el mateix on haurem deixat els nens (i joves) al matí.


Per altra banda, no oblidem que els Brigadistes aquest cap de setmana es preparen ells mateixos l'activitat i, a part d'això, els seus monitors els hi han deixat algunes petites feines per fer. A veure com els hi va!


Que passeu tots i totes un bon divendres i ens veiem dissabte!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada