"La vertadera educació consisteix a obtenir el millor d'un mateix"

21 de novembre del 2012

No en tenim mai prou!


Amics i amigues de l’Albada!

Ja fa més d’una setmana que vam escapar-nos a  passar el dia a Salou. Hem tingut prou temps per recuperar-nos de la festassa i per fer un dissabte més d’esplai a casa nostra.
Aquest cap de setmana passat, passejant-nos per la casa, hi havia molts ambients diferents.


A la segona planta, els més petits van rebre la visita d’una víking que assegurava venir de molt lluny en un vaixell. Abans de tornar cap al port i marxar cap a casa seva, va acompanyar tots els Xaldis al Parc de Sant Jordi, on van passar-s’ho d’allò més bé fent jocs que la mateixa víking els hi va ensenyar. Segons sembla, els Xaldis de Noruega, el país d’on venia la víquing, volien que els Xaldis albadencs aprenguessin els seus jocs. Abans d’acabar la tarda d’esplai, la convidada va ensenyar als petits a fer vaixells de paper.







Un pis més amunt, els Moixis seien a la seva sala mentre utilitzaven pintures i purpurina per acabar uns murals molt originals. No oblidem que fa un temps vam avançar la visita d’un astronauta. Què haurà passat amb ell? Sembla que dissabte passat no va aparèixer, però alguns vam poder veure una carta escrita a l’entrada de l’esplai. Era en nom seu? Només els Moixis ho saben. Això sí, és probable que els murals hi tinguessin alguna cosa a veure...

Els Iuvis van ser vistos al pati de la casa, però esperem que ens expliquin què és el que feien tant entretinguts i capficats amb les jaquetes posades!

Per una altra banda, els Joves van confessar-nos que van passar-se la tarda pintant les parets de la seva sala. Diuen que pretenen pintar-hi un facebook gegant. Les tardes amb molts “m’agrada” estan a punt d’arribar a la sala Jove, segur!

I per últim, si algun de vosaltres es passejava dissabte per Reus, potser va veure algun dels Brigadistes mig perdut buscant carrers de la ciutat amb noms que mai abans havia sentit. Quins monitors...els estan posant a prova!



S’acosta el fred i a ca l’Albada ja fa temps que hem començat a preparar el Carnaval, que serà al febrer. És probable que molts de vosaltres hagueu rebut ja la carta informativa del dia de la reunió. Per aquells que viviu allà on el correu sembla no voler arribar, avisem que la reunió serà dimecres que ve dia 28 a les 20:30 a l’esplai.


De moment, acabeu de gaudir la setmana i ens veiem dissabte!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada